Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Greek Startup Scene At A Glance

Στο infographic που ακολουθεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor Greece καταγράφει βασικά μεγέθη και χαρακτηριστικά των startups στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα:

Περισσότερα...

Jump Start your idea in e-Commerce: Διήμερο workshop για την στρατηγική ανάπτυξη επιχειρήσεων e-commerce

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με το Educational Thinktank StudySmart, μετά την πρόσφατη επιτυχημένη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος Jump Start your idea in e-Commerce, υλοποιούν και πάλι το πρόγραμμα στις 27 & 28 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις της Εξέλιξης.

...

Διαβάστε περισσότερα:

Περισσότερα...

ΕΤΕπ: Συνέδριο για τη χρηματοδότηση της καινοτομίας

Συνέδριο με τίτλο "Πρόσβαση στη χρηματοδότηση για Έρευνα, Καινοτομία και Ανάπτυξη" διοργανώνει σήμερα ο Όμιλος της Ευρωπαϊκής Τραπέζης Επενδύσεων, από κοινού με την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

...

Διαβάστε περισσότερα:

Περισσότερα...

Χρηματοδότηση 820.000$ Για Το Locish

Το Locish ανακοίνωσε πως εξασφάλισε έναν γύρο χρηματοδότησης σε επίπεδο seed funding ύψους 820.000$. Σε αυτό συμμετείχαν το Odyssey Jeremie Partners, το Jeremie Openfund II και τρεις ιδιώτες επενδυτές με έδρα τη Silicon Valley.

Διαβάστε περισσότερα:

Περισσότερα...

Η Persado Ανακοινώνει Χρηματοδότηση Ύψους $15 Εκατομμυρίων

Η Persado, τμήμα της Upstream μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012, όταν και αποσπάστηκε, ανακοίνωσε αυτή τη βδομάδα χρηματοδότηση ύψους $15 εκατομμυρίων από την Bain Capital Ventures. Με αυτά τα χρήματα η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει το ποσό που επενδύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη και να επεκτείνει τις πωλήσεις και τις δράσεις marketing, έτσι ώστε να πετύχει μεγαλύτερη...

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς Θα Μοιάζει Το Google Glass: Ένα Βίντεο

Να ένα νέο βιντεάκι της Google που δείχνει κάπως καλύτερα το πώς μοιάζει το UI της συσκευής. Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αρκετά το πόσο το θέλω αυτό το πράγμα στη ζωή μου.

 

...

Διαβάστε περισσότερα:

Ανακοινώθηκε Το Google+ Sign-In, Ο Αντίπαλος Του Facebook Connect

Η Google δίνει από σήμερα την ευκαιρία στους developers iOS, Android και web εφαρμογών να χρησιμοποιούν το Google+ για την επιβεβαίωση της ταυτότητας των χρηστών, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που κάνει το Facebook Connect. Η εταιρεία υποστηρίζει πως το νέο σύστημα προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες από ότι το κλασικό sign-in μέσω του Google λογαριασμού του χρ...

Διαβάστε περισσότερα:

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές