Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 9

YouRule

Δημοσιεύθηκε από: Βασιλική Μαδέση

Ακούγοντας συζητήσεις πολιτικής φύσεως καθημερινά, ανθρώπους να μιλάνε για προβλήματα, βλέποντας τα κοινωνικά δίκτυα να κατακλύζονται από δημοσιεύσεις για κάθε επίκαιρο ζήτημα, καταλάβαμε ότι ο καθένας μας κρύβει έναν μικρό πρωθυπουργό μέσα του.

Η σελίδα μας είναι ένας χώρος έκφρασης και ένα εργαλείο πίεσης. Δίνει την δυνατότητα σε κάθε πολίτη να εκφράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε επίπεδο δήμου/περιφέρειας ή σε εθνικό επίπεδο, ενώ παράλληλα δεν αναπαράγει τον αρνητισμό, καθώς παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να σκεφτεί και να προτείνει μια δική του λύση.

Δημιουργήθηκε ως μια λύση στο ζήτημα του κοινωνικού αποκλεισμού, για να εκφραστούν όλα τα προβλήματα που συζητάμε καθημερινά, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο σημαντικά, να μπορέσουν να συζητηθούν και να δοθούν λύσεις από τους ίδιους τους πολίτες για τους πολίτες. Ένα μεγάλο forum συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με στόχο τη συμμετοχή του καθένα από εμάς στην Κοινωνία των Πολιτών.

Μια πλατφόρμα που θα μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν. Όλοι, χωρίς διακρίσεις, ανώνυμα για μεγαλύτερη προστασία και άμεσα. Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι ένα email και σύνδεση στο Ίντερνετ - ακόμη και εάν αυτή η σύνδεση είναι αργή. Σχεδιάζουμε την πλατφόρμα μας ώστε να μπορεί να είναι προσβάσιμη ακόμη και στις απομακρυσμένες περιοχές.

Στοιχεία ομάδας:
Ιωάννα Φωτοπούλου
Βασιλική Μαδέση

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές