Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 20

QR Transport

Δημοσιεύθηκε από: Απόστολος Σάββας

QR Everywhere

Έχοντας υπόψιν μας ότι μεγάλο ποσοστό των πολιτών μετακινείται με την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μια πολύ καλή ιδέα διαφήμισης προϊόντων, υπηρεσιών, επίσκεψη ιστοσελίδων, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα ήταν η αποτύπωση QR codes μέσα στους συρμούς του Μετρό, ΗΣΑΠ, Λεωφορείων κτλ.

Με αυτόν τον τρόπο κάθε πολίτης, είτε με χρήση δωρεάν WiFi από κοντινά WiFi spots, είτε μέσω της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που τον εξυπηρετεί, θα μπορούσε να ενημερώνεται για οτιδήποτε άμεσα με την χρήση μια εφαρμογής Android που θα συνδέεται με μια βάση δεδομένων στην οποία θα είναι καταχωρημένες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για κάθε διαφημιζόμενο/προβαλλόμενο.

Η χρήση των QR codes δεν απαιτεί εξειδικευμένη εκπαίδευση, είναι εύχρηστα και μπορούν να είναι από πολύ μικρά έως πολύ μεγάλα σε μέγεθος εξυπηρετώντας αντίστοιχες ανάγκες. Με ένα απλό σκανάρισμα λίγων δευτερολέπτων, μπορείς να κρατάς ως "Σημείωση" το link αυτού που σε ενδιαφέρει, να το κάνεις share σε social media ή να το βλέπεις άμεσα ή να το παρακολουθείς σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ιδέα: Σάββας Απόστολος

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές