Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 36

Pheemade

Δημοσιεύθηκε από: Σταύρος Τσομπανίδης

Η Pheemade είναι μια εταιρεία που χρησιμοποιεί ένα περιβαλλοντικά πολύτιμο υλικό και το μετατρέπει σε μια σειρά από πολύτιμα προϊόντα με πολλές ιδιότητες.
Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα νεκρά φύλλα της Ποσειδωνίας, Posidonia oceanica, τα οποία ξεβράζονται σε τεράστιες ποσότητες κατά μήκος πολλών ελληνικών ακτών. Ποσότητα 20-25 τόνων συλλέγεται από κάθε δήμο κάθε χρόνο και θάβεται στους "ΧΥ.ΤΑ.», επιβαρύνοντας τους δημοτικούς προϋπολογισμούς με ιδιαίτερα αισθητά ποσά της τάξης των 15.000-20.000 ευρώ.
Το συγκεκριμένο είδος φυκιού εμφανίζεται σε ορισμένες παράκτιες περιοχές της Μεσογείου και σε τμήματα του Κόλπου του Μεξικού.
Η Pheemade έχει τη γνώση για την κατασκευή, ανακυκλώσιμων, επαναχρησιμοποιούμεvων επιφανειών (πάνελ ) που είναι 100% βιοδιασπώμενες και κύρια πρώτη τους ύλη είναι τα φύκια Posidonia. Οι κόλλες που χρησιμοποιούνται είναι φυσικές και μη τοξικές.Με τις συγκεκριμένες επιφάνειες δημιουργούμε θήκες(skins) για τις ηλεκτρονικές συσκευές της εταιρείας Αpple.Inc.
Χρησιμοποιώντας μια διαδικασία κατασκευής που προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας η Pheemade αποτελεί την κινητήρια δύναμη της αλλαγής στον κόσμο του σχεδιασμού με ύψιστη προτεραιότητά της την σύντηξη του καινοτόμου σχεδιασμού και της επιστήμης για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης υγείας.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές