Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 14

opteamum -3D job training center

Δημοσιεύθηκε από: Κωνσταντίνα Λόλα

Η opteamum είναι ένα κέντρο διαχείρισης ανέργων ,εργαζομένων και επιχειρήσεων. Στόχος της opteamum είναι μέσω του διαδραστικού μοντέλου κατάρτισης που διαθέτει να δημιουργήσει ένα αμφίδρομο δίκτυο εργασίας υψηλού επιπέδου στα Χανιά.

Όσον αφορά τους άνεργους στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα επιλεγμένο και υψηλού επιπέδου δίκτυο ανέργων στο οποίο θα παρέχεται κατάρτιση όσον αφορά την ολοκληρωμένη διαδρομή αναζήτησης εργασίας αλλά και την ευελιξία και δυναμική των εργαλείων αναζήτησης, αλλά και επιμόρφωση επαγγελματικών δεξιοτήτων. Το δίκτυο αυτό θα λειτουργεί μέσα από ομάδες ανέργων με σκοπό να αποδώσουν στα μέλη τους όλα τα οφέλη που μια ομάδα μπορεί να προσφέρει.

Όσον φορά τους εργαζόμενους θα παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη και κατάρτιση σε θέματα εργασίας.Στόχος είναι να δημιουργήσουμε εργαζόμενους που μπορούν να είναι παραγωγικά μέλη μιας ομάδας εργασίας και να επιλύουν με αποδοτικό τα προβλήματα που θα συναντούν στην πορεία τους.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις θα έχουν την πρόσβαση σε ένα υψηλού επιπέδου δίκτυο ειδικά εκπαιδευμένων ανέργων και με τη δυνατότητα οι επιχειρήσεις να επιλέγουν τον τομέα εξειδικευμένης κατάρτισης που επιθυμούν. Η opteamum θα φέρει την ευθύνη για την πορεία και την απόδοση των εργαζομένων που παρέχει με ειδικά μοντέλα αξιολόγησης. Επίσης θα παρέχει στις επιχειρήσεις την προετοιμασία ένταξης των νέων εργαζόμενων στο χώρο εργασίας με εξειδικευμένα μοντέλα εκπαίδευσης.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές