Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 24

MoreTimeLessMoney (Αυτόματη και σε real time σύγκριση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας)

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Ζάχος

mOREtIME-lESSmONEY
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ REAL TIME ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες μας για επικοινωνία και ενημέρωση και η πληθώρα προσφοράς παροχών των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό με την οικονομική δυνατότητα του καθενός από εμάς, οδηγούν αναπόφευκτα, στο


ΕΡΩΤΗΜΑ : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ;

Στο ερώτημα αυτό έρχεται να δώσει απάντηση η mOREtIME-lESSmONEY, καινοτόμα εφαρμογή που στοχεύει τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά.


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τις γνώσεις και τα εργαλεία και στις περιπτώσεις που αυτά υπάρχουν δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για ακριβή και σε real time συγκέντρωση και σύγκριση των προσφερόμενων παροχών. Παραμένουμε λοιπόν στον συγκεκριμένο πάροχο και σε συγκεκριμένες υπηρεσίες που επιλέξαμε σε στιγμή διαφορετικών αναγκών ή αρκούμαστε σε μία μερική κάλυψη των αναγκών μας.
Η επιχειρηματική ιδέα αφορά στη δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδας, με αντικείμενο την συλλογή καθημερινά του συνόλου των πληροφοριών σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες παρόχων κινητής τηλεφωνίας και την καταχώρησή τους σε μια βάση δεδομένων.
Η εφαρμογή θα συγκρίνει τις υπηρεσίες (παλιές και νέες) που υπάρχουν διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή (πακέτα, συμβόλαια, καρτοκινητή, προσφορές) και σε real time θα προτείνει στον χρήστη την πιο συμφέρουσα, σε σχέση με τις ανάγκες του και τις δυνατότητές του, εξατομικευμένη υπηρεσία.
Πως θα γίνεται αυτό;


ΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μέσω ενός παραθύρου διαλόγου στη συσκευή του (κινητό, tablet, notebook, κ.λ.π.) ο χρήστης:

1. θα συμπληρώνει μια φόρμα με τα στοιχεία των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιεί σε μηνιαία βάση (συμβόλαιο ή καρτοκινητή, διάρκεια χρόνου ομιλίας, αριθμός απεσταλμένων sms, λήψη mb) και αυτόματα θα λαμβάνει την οικονομικότερη λύση, valuefor yourmoney, που θα προκύπτει από τη σύγκριση όλων των στοιχείων σε πραγματικό χρόνο.
2. θα επιλέγει τα κριτήρια που του αρμόζουν και επιθυμεί από κατάλογο προεπιλογών σχετικά με τη διάρκεια χρόνου ομιλίας, τον αριθμό sms, τη λήψη mb και αυτόματα θα ενημερώνεται για τα προσφερόμενα «πακέτα» υπηρεσιών και κυρίως για το πλησιέστερο στα δικά του κριτήρια και πιο οικονομικό, με βάση τις επιθυμίες και τις δυνατότητές του, πρόγραμμα προσφερόμενων υπηρεσιών.
3. Σε ένα επόμενο στάδιο θα είναι εφικτή η καταμέτρηση σε μηνιαία βάση ή σε επιλεγμένο από τον χρήστη χρονικό διάστημα του χρόνου ομιλίας, των απεσταλμένων sms και των ληφθέντων mb, ώστε αυτόματα και χωρίς την καταχώρηση των στοιχείων αυτών και με την χρήση της κατάλληλης επιλογής να ενημερώνεται ο χρήστης για το πλησιέστερο στη δική του κατανάλωση πρόγραμμα προσφερόμενων υπηρεσιών.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές