Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 16

Μια Youtube Περσόνα

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Αμπατζής

Στις μέρες μας το διαδίκτυο κυριαρχεί και μέσω αυτού αναδεικνύονται πρόσωπα και ιδέες. Το Youtube είναι μια ιστοσελίδα που δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει, να δημιουργήσει το δικό του περιεχόμενο.
Το περιεχόμενο αυτό, αποσκοπεί στην ψυχαγωγία, αλλά πολλές φορές και στην επιμόρφωση του κοινού. Τι γίνεται όμως όταν ψυχαγωγία, μόρφωση και marketing συνδυάζονται; Κατά την γνώμη μου πραγματοποιείται το βέλτιστο αποτέλεσμα. Μια Youtube Περσόνα έχει την δυνατότητα να ψυχαγωγεί αλλά και να περνά πολλές ιδέες στο κοινό για ποικίλα θέματα.
Όσον αφορά τον τρόπο που θα βγάλει κέρδος κάποιος από το Youtube, δύο είναι οι βασικοί.
Πρώτον μέσω του Youtube Partnership. Πλέον μέσω των προβολών των διαφημίσεων σε ένα βίντεο οι κάτοχοι των δικαιωμάτων του βίντεο έχουν ένα κέρδος από την Google και το Youtube.
Δεύτερον μέσω του Affiliate Marketing. Μέσα από το περιεχόμενο που προβάλλει ο καθένας σε ένα βίντεο στο Youtube μπορεί να προωθήσει προιόντα επιχειρήσεις και ιδέες. Αυτός ο τρόπος μπορεί να γίνει εξαιρετικά κερδοφόρος για επιχειρήσεις.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας αναφέρω τα χαρακτηριστικά της Περσόνας που δημιουργώ στο δικό μου κανάλι στο Youtube.
Προσπαθώ μέσω του καναλιού μου και ειδικότερα μέσα από την Περσόνα μου να προωθήσω την διαφορετικότητα των ατόμων σε πολλά επίπεδα. Επίσης μου αρέσει να ψυχαγωγώ το κοινό με έναν δικό μου σατυρικό τρόπο. Γενικότερα προσπαθώ να δημιουργήσω έναν πολυάνθρωπο όπως τον αποκαλώ με πολλές οπτικές. Δηλαδή η περσόνα, μπορεί να είναι σοβαρή αλλά μπορεί να γίνει και "γελοία" για να διασκεδάσει το κοινό, μπορεί να ασκεί καυστική κριτική αλλά και πιο ήπια και γενικά να συνδυάζει αντίθετα στοιχεία όλα σε μια αρμονία. Θα ήθελα πολύ να αναβαθμίσω αυτή την περσόνα και να μπορώ πλέον να προωθώ καλύτερα ιδέες και επιχειρήσεις, για αυτό τον λόγο δήλωσα συμμετοχή σε αυτό τον διαγωνισμό.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το κείμενο με τις ιδέες μου και ελπίζω να με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές