Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 1

host.me

Δημοσιεύθηκε από: αλεξανδρος δημος

Το host.me είναι μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που αφορά την μεταφορά και την ''ανταλλαγή διαμονής''σε διάφορα σημεία της Ελλάδος και ίσως του κόσμου.
Η παρούσα οικονομική και μη κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας δεν μας αφήνει περιθώρια για σπατάλες ακόμα και στις καθημερινές μας μεταφορές,πόσο μάλλον σε μακρινές,επίσης πόσες φορές δεν επιθυμήσαμε να ταξιδέψουμε σε κάποιο μέρος και δεν ευχόμασταν να βρισκόταν κάποιος φίλος να μας φιλοξενήσει γιατί τα κόστος ήταν απαγορευτικό?

Το Host.me έρχεται να δώσει την λύση,

Μετά την εγγραφή του χρήστη και αφού σχηματίσει το δικό του προφίλ θα μπορεί να ανακοινώσει τον προορισμό του στην κεντρική σελίδα όπου θα υπάρχει χάρτης με σημειωμένες διαδρομές που έχουν επιλεγεί και από άλλους χρήστες ψάχνοντας πιθανούς συνταξιδιώτες όπου θα μοιραστεί το κόστος της διαδρομής είτε διαθέτει εκείνος όχημα είτε ο/οι συνταξιδιώτες που θα επιλέξει.
Η μεταφορά είτε ταξιδιωτικού χαρακτήρα είτε καθημερινής διαδρομής,είναι μια από τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το host.me στους χρήστες του.Ακόμα μια υπηρεσία που θα παρέχεται από το host.me είναι η ανταλλαγή κατοικίας ανάμεσα στους χρήστες σε άλλο μέρος της Ελλάδος η του κόσμου κατόπιν συνεννόησης και ελέγχου μέσω στοιχείων και ανταλλαγή φωτογραφιών,κερδίζοντας έτσι και το κόστος της διαμονής.
Οι χρήστες θα γίνονται μέλη έναντι μικρής συνδρομής το χρόνο και σε περιπτώσεις ανταλλαγής κατοικίας θα υποχρεούνται να την παραδώσουν όπως την παρέλαβαν.Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές