Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 19

Golden Goose The Game

Δημοσιεύθηκε από: Βαλεντίνος Κούσης

Golden Goose The game / το παιχνίδι της "χρυσής χήνας".

Κερδίστε πραγματικά χρήματα με ένα απλό click του ποντικιού!

-Τι είναι ;
Πρόκειται για ένα website ιδιαίτερα απλό για τον χρήστη ο οποίος μέσα από αυτό μπορεί να καταφέρει να κερδίσει πραγματικά χρήματα απλά βλέποντας μερικές διαφημίσεις ή μπορεί να διαφημίσει ένα προϊόν/υπηρεσία.

-Πώς κερδίζεις χρήματα;
Ένας οποιοσδήποτε χρήστης ,αφού πρώτα φτιάξει ένα account με username και password πατώντας απλά πάνω στην " χρυσή χήνα " περιμένει να δει την διαφήμιση του, ύστερα του ανακοινώνεται αν κέρδισε ή όχι.

-Πώς γίνεται να "χαρίζονται" χρήματα τόσο απλά στον οποιωνδήποτε ;
Πολύ απλά από τα χρήματα που μαζεύονται από τους διαφημιστές. Σκεφτείτε το μέγεθος της διαφήμισης που θα προσφέρεται σε εταιρίες/ άτομα που προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες/προϊόντα όταν με λίγα σχετικά χρήματα θα διαφημίζονται σε ένα τεράστιο ποσοτικά αριθμό χρηστών οι οποίοι σε περίπτωση που τους ενδιαφέρει το διαφημιζόμενο προϊών θα μπορούν να μεταβούν στην ενδεχομένη ιστοσελίδα.

- Γιατί το goldengoose και όχι ένα άλλο οποιοδήποτε Affiliate webiste ;
Πολύ απλά γιατί το golden goose μπορεί να έχει την θεωρητική βάση του πάνω στο affiliate marketing ωστόσο πρακτικά έχει πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις τόσο για τον " παίκτη" όσο και για τον διαφημιστή. Κάτι που επιτυγχάνεται με α) τα σωστά διαμορφωμένα ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι παραπάνω κατά την εγγραφή τους β) τον σωστά σχεδιασμένο αλγόριθμο βάση του οποίου "δουλεύει" η ιστοσελίδα.
Πρακτικά δηλαδή ένας διαφημιστής καταφέρνει να παρουσιάσει το προϊόν του σε ένα ενδιαφερόμενο και μεγάλο κοινό και ταυτόχρονα οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας.


Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές