Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 2

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΗ

Δημοσιεύθηκε από: Σταυρος Θεοδοσουλης

Για όσους δεν πρόλαβαν την εποχή η δεν θυμούνται το παντοπωλείο η μπακάλικο ήταν το κατάστημα όπου ψώνιζες όλα τα είδη διατροφής και όχι μόνο.
Έτσι θέλωντας να αναβιώσουμε την πάλαι πότε εποχή με γνησιότητα,θα στήσουμε όλα όσα είχε ένας τέτοιος χώρος με εκλεκτά δηλαδή βιολογικά τρόφιμα τοπικών κρητικών παραγωγών.
Εκεί στόχος μας είναι να πωλούνται προιόντα καθημερινών αναγκών από εκλεκτές βιολογικές γεύσεις όπως φρέσκο κατσικίσιο-πρόβιο γάλα,φρέσκα φρόυτα και λαχανικά κατευθείαν από τους παραγωγούς της κρήτης.Φρέσκο ψωμί,κεϊκ,βουτήματα,και μπισκότα από αλεύρι ζέας το οποίο αποτελούσε τα σημαντικότερα προιόντα διατροφής των αρχαίων Ελλήνων και δεν είναι τυχαίο οτι ετυμολογικά η λέξη προέρχεται από το ζειδωρος δηλαδή αύτον που δωρίζει την ζωή.Το σιτάρι ζέας με τις υψηλές φυτικές ίνες μπορεί να μειώσει τη χοληστερίνη στο αίμα.Το αλεύρι ζέας είναι γευστικότατο και εξαιρετικά επωφελές για την υγεία μας.
Στηρίζοντας πάντα τα τοπικά μας προιόντα κρασί,τσικουδία απο πιστοποιημένους αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας διαφόρων ποικιλιών αλλά και από συνεταιρισμούς με παραδοσιακά προιόντα οπως σπιτικές μαρμελάδες,λικέρ,ζυμαρικά,γλυκά, λυχναράκια κρήτης,παστέλι με βιολογικό μέλι θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες γεύσεις για τον συνανθρωπό μας.
Ευχόμαστε ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να εκτιμούν τα προϊόντα αυτά βάζοντας τα στην καθημερινότητα τους,διότι στην εποχη που διανυουμε με το πλαστικό και γρηγορο φαγητό οι συνέπειες για τον άνθρωποινο οργανισμό είναι δυστυχώς δραματικές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ:ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΗΣ,ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές