Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 3

Ελικοπτεράκι droid επόπτευσης παιδιών

Δημοσιεύθηκε από: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ

Επιχειρηματικό κενό: Τα παλαιότερα χρόνια στις παραλίες τα παιδάκια έπαιζαν στα ρηχά με τους γονείς να τα παρατηρούν από την παραλία. Σήμερα παρατηρεί κανείς κάθε παιδί με ένα ενήλικα πάνω από το κεφάλι του. Η συγκεκριμένη εφεύρεση θα βοηθήσει τους μεγάλους να έχουν την εποπτεία των μικρών από απόσταση και δυνατότητα άμεσης επέμβασης αν χρειαστεί.

Η εφεύρεση: Ελικοπτεράκι τύπου droid, εφοδιασμένο με κάμερα, θα ίπταται πάνω από τα μικρά. Αυτά θα έχουν ειδικό ελαφρύ ελαστικό βραχιόλι τεχνολογίας Bluetooth/Wi-Fi, ώστε το ελικόπτερο συνδεόμενο με αυτά να κινείται ανάλογα γύρω τους στον περιβάλλοντα χώρο. Η εικόνα των μικρών θα αναμεταδίδεται στα smart phones των γονιών, που θα κάθονται στην παραλία μέσω αντίστοιχης εφαρμογής. Οι γονείς θα μπορούν να επέμβουν από απόσταση αν αισθανθούν κίνδυνο με τη χρήση δευτερεύοντος εξοπλισμού, όπως ζώνη σωσίβιο, που θα φουσκώνει με το πάτημα κουμπιού μέσω της εφαρμογής του κινητού ή σε περίπτωση που χαθεί το σήμα σύνδεσης με το Ελικοπτεράκι ή το κινητό του γονιού.
Το Ελικοπτεράκι τύπου droid θα είναι μικρό σε μέγεθος, από ελαφρύ υλικό πλαστικό κινούμενο με μπαταρίες οι οποίες θα φορτίζουν από τον ήλιο.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές