Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 112

Don’t Cry! Το App που θα γίνει φίλος σου

Δημοσιεύθηκε από: Μηνάς - Μάριος Κόντης

Κάθε μέρα, κάθε ώρα μπορείς να είσαι λυπημένος ή χαρούμενος, εσύ επιλέγεις! Πάντα θα υπάρχει κάτι που μπορεί να σε στεναχωρεί – από την αδικία που υπάρχει στον κόσμο μέχρι το σχήμα της μύτης σου ή τη συμπεριφορά της κολλητής σου… Ό,τι και να ’ναι αυτό που σε στεναχωρεί, από το πιο σοβαρό ως το πιο ασήμαντο, ακόμα κι αν είναι πρόβλημα υγείας, πρόβλημα οικονομικό ή πρόβλημα απώλειας αγαπημένου προσώπου, το Don’t Cry ήρθε για να σε βοηθήσει!

Με μια τεράστια βάση δεδομένων φτιαγμένη από συμβουλές ειδικών και links σε αξιόπιστα sites για να σε συμβουλεύσουν όχι μόνο για το τι να κάνεις, αλλά και για το τι να ΜΗΝ κάνεις, σε οποιοδήποτε πρόβλημα! Με πληροφορίες που σου προσφέρονται εξατομικευμένα ανάλογα με το φύλο και την ηλικία σου.

Έχεις κινητό; Τώρα το κινητό σου μπορεί να γίνει ο φίλος σου! Να σε παρηγορήσει, να σε συμβουλεύσει, να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Και να σβήσει τα ίχνη της αναζήτησής σου αν ντρέπεσαι να ομολογήσεις το πρόβλημά σου στους άλλους. Για το Don’t Cry κανένα πρόβλημα δεν είναι ασήμαντο, ούτε χαζό, ούτε άξιο κοροϊδίας. Το Don’t Cry μπορείς να το εμπιστευτείς!

Γιατί στόχος μας είναι να είσαι χαρούμενος. Όπως και να ‘σαι! Ό,τι και να ‘χεις!

Ομάδα: Μηνάς - Μάριος Κόντης, Άννα Αυγερινού, Παύλος Θεοδοσιάδης, Κατερίνα Χατζηφωτεινού

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές