Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 9

Do it Fast

Δημοσιεύθηκε από: ΑΝΤΥΠΑΣ ΑΖΩΙΔΗΣ

Η Do it Fast ειναι μία πρωτοποριακή εφαρμογή για το κινητό, η οποία θα αναφερεται σε πολιτες της κοινωνιας μας, οι οποιοι καθημερινά βιώνουν πολυάριθμες αρνητικές καταστάσεις σε πολλές δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες της χώρας μας, χωρίς τελικά να καταφέρνουν να εξυπηρετηθούν.(παρακατω ακολουθεί παράδειγμα)

Με το Do it Fast δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες του να ενημερωθούν για τις γενικες και στιγμιεες πληροφοριες για ορισμενες δημοσιες και ιδιωτηκες υπηρεσιες, με αποτελεσμα να γίνει όσο το δυνατόν ευκολότερη η εξυπηρέτηση τους, απο τις παρακάτω υπηρεσίες:
> Κ.Ε.Π (Κεντρο Εξυπηρέτησης Πελατών)
> Τράπεζες
> ΙΚΑ (Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων)
> Δημόσια Νοσοκομεία
> ΔΕΗ/ ΑΕΡΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Βασικά χαρακτηριστικά Εφαρμογής:

|) Επιλογή τοποθεσίας
||) Εμφάνιση των πλησιέστερων υπηρεσιών
|||) Γενικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες(ώρα λειτουργία, διεύθυνση, μέσα επικοινωνίας)
|V) Συνεχής ανανέωση και ενημέρωση για το πλήθος των πελατών.
V) Τέλος, εμφάνιση του τελευταίου αριθμού, την χρονικη αυτη στιγμή.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Είσαι νεος/α και θες οι εκκρεμότητες σου με τους λογαριασμους να μην σε ταλαιπωρουν μιση μερα;
Η νεα ελληνική εφαρμογη Do it Fast σου φέρνει την λύση απευθείας στο κινητο σου. Ας θεσουμε, λοιπόν, ως παράδειγμα, πως ενας πολίτης επιθυμεί να παει στην Τράπεζα Χ για μια συναλλαγή, και μόλης φθάνει στην είσοδο της γινεται μάρτυρας μιας χαώδης κατάστασης απο εκατοντάδες συμπολίτες του που έχουν προλάβει το χαρτάκι προτεραιότητας και περιμένουν να εξηπηρετηθούν. Έτσι, 'κοβει' και αυτός το δικό του χαρτάκι και περιμένει 1-2 ώρες μέχρι να έρθει η σειρά του. Με την εφαρμογη Do it Fast όμως, όλα καθηστόναι ποιο ΑΠΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ, γιατι μέσω τριών απλών επιλογών έχεις κερδίσει ηδη πολύτιμο χρόνο. Αρχικά, επιλέγεις την υπηρεσία/εταιρια που επιθυμείς να επισκευτείς, στην συνέχεια την περιοχη που σε βολέβει, και με ενα πολυ απλο τρόπο ενημερώνεσαι για το πλήθος του κόσμου που βρίσκεται εκεί, εκείνη την χρονική στιγμή αλλά και το τρέχον αριθμό προτεραιότητας που εξυπηρετειται. Ουτος ώστε να είσαι ενήμερος και άν κρίνεις πως δεν έχεις τόσο χρόνο για χάσιμο, να αναζητήσεις την επομενη πλησιέστερη τοποθεσία της υπηρεσίας/εταιρίας που επιθυμείς, για να κάνεις την δουλειά σου πιο γρήγορα και εύκολα!

Φυλοσοφία

Η αρχική φιλοσοφία της Do it Fast είναι να κάνει την ζωή του πολίτη ποιο ευκολη και να αποφεύγει της μεγάλες καθημερινές ουρές που συναντά σε κάθε εκκρεμότητα του. Γι να είναι εφικτό κατι τέτοιο όμως θα πρέπει να υπάρχει ένας μικρός υπολογιστής σε κάθε υπηρεσία/εταιρία, του οποίο το κόστος δεν είναι καθόλου υπολογίσιμος, ετσι ώστε να μπορει να λαμβάνει πληροφορίες απο τις τρέχουσες ενεργιες του κτιρίου, και να δινατε η δυνατοτητα απο την εφαρμογή να τις λαμβάνει.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές