Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 2

Demigod Camp

Δημοσιεύθηκε από: Μαρίνα Πετρούση

ΟΡΑΜΑ
Δημιουργία ενός καινοτόμου αθλητικού προϊόντος άμεσα συνδεδεμένο με την Ελληνική Μυθολογία.
Προσέλκυση αθλητών και μη από όλο τον κόσμο.
Προβολή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.
Αλλαγή του τουριστικού προφίλ της χώρας.
Τουρισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η εταιρία η οποία θα δημιουργήσουμε θα ονομάζεται Demigod Camp και θα εδρεύει στον Όλυμπο. Το Camp θα βρίσκεται σε υψόμετρο 1500 μέτρων και θα περιλαμβάνει 100 wildwood cottages,ι ατρικό κέντρο, αμφιθέατρο, τουριστικά μαγαζιά, μαγαζιά αθλητικού εξοπλισμού, καφετέριες και εστιατόρια, ιππικός όμιλος, κέντρο ευεξίας, στίβος δοκιμασιών, parking. Στο camp θα πραγματοποιούνται τα αθλήματα της ιππασίας, της πεζοπορίας, της ποδηλασίας, της ορειβασίας-αναρρίχησης, του παραπέντε, του bunjee-jumping και του rafting.
Το The Last Olympian θα είναι το καινοτόμο project της επιχείρησης μας και θα περιλαμβάνει ένα στίβο επιβίωσης με αθλητικές δραστηριότητες που θα συνδέονται άμεσα με τη μυθολογία του Ολύμπου. Ο στίβος θα περιέχει πέντε διαφορετικά επίπεδα δοκιμασιών. Η διεξαγωγή του project θα έχει χρονική διάρκεια τριών εβδομάδων. Το project θα διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο μία κατά τη θερινή περίοδο και μία κατά τη χειμερινή. Η εταιρεία στο τέλος του project, θα προσφέρει χρηματικό έπαθλο και δωρεάν διαμονή στους νικητές.

Η ιδέα προέρχεται από τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Πετρούση Μαρίνα και Βουκελάτου Σεμίνα του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρησης Αθλητισμού.


Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές