Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 7

DealsAround

Δημοσιεύθηκε από: Δημήτρης Συρμαλής

DealsAround : Smart app for smart people

Η εφαρμογή DealsAround βοηθά τον χρήστη να ανακαλύψει τις διαθέσιμες προσφορές των επιχειρήσεων εστίασης που βρίσκονται κοντά του επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο καρτέλες, Κατηγοριές ( Categories ) ή Κοντά σου ( Nearby ). Πιο συγκεκριμένα, η καρτέλα Κατηγορίες δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να επιλέξει την επιχείρηση εστίασης που θα επισκεφτεί ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του ενώ η καρτέλα Κοντά σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξει τον χώρο εστίασης λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση του χρήστη από την κάθε επιχείρηση εστίασης.
Επιπλέον, η εφαρμογή απευθύνεται και στις επιχειρήσεις εστίασης αφού αυτές έχουν την δυνατότητα να αναρτούν τις προσφορές που διαθέτουν τόσο για να γνωστοποιούνται στους χρήστες της εφαρμογής όσο και για να προσελκύονται νέοι πελάτες.
Βασικός στόχος της εφαρμογής είναι η ύπαρξη προσφορών από τις επιχειρήσεις εστίασης προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες σε καλύτερη τιμή αλλά και οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες και έναν καινοτόμο τρόπο διαφήμισης.

Εμπνεύστης της εφαρμογής DealsAround : Συρμαλής Δημήτρης

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές