Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Βάζεις την τρέλα; Βάζουμε το business.

Λάβε κι εσύ μέρος στον πιο “crazy” διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ψήφοι: 72

Bee Healthy

Δημοσιεύθηκε από: Σοφία Σαββιδάκη

Η κρητική μελισσοκομική παιδεία μας δημιούργησε την ανάγκη να ενώσουμε τρία ευεργετικά υλικά και να φτιάξουμε το νέο προϊόν μας "Bee Healthy". Το προϊόν μας είναι μέλι με πυρήνες βερίκοκου ή αλλιώς κουκούτσια και βασιλικό πολτό.
Το μέλι. Αγνό, νόστιμο, με ευεργετικές ιδιότητες όπου πλέον όλοι το έχουν εντάξει στην καθημερινή τους διατροφή, ιδίως στο πρωινό. Επιλέξαμε γνήσιο πευκο-θυμαρίσιο μέλι από παραγωγούς της Κρήτης. Ένα ξακουστό μέλι, πολυβραβευμένο και αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο για το υπέροχο άρωμα, το χρυσαφένιο χρώμα και την λεπτή του γεύση. Σύντομα αναμένεται να προκριθεί σε προϊόν ΠΟΠ. Η ελληνική φύση μας προσφέρει τους εξαιρετικούς της θησαυρούς, ανάμεσα σε αυτούς το μέλι, ο βασιλικός πολτός και οι πυρήνες βερίκοκου, που μπορούν να μας προσφέρουν καλή υγεία, ευεργετική απόλαυση και ισορροπημένη ανάπτυξη. Το συστατικό που δίνει δύναμη στους πυρήνες του βερίκοκου είναι η αμυγδαλίνη ή βιταμίνη Β17 ή λετρίνη, όπου θεωρείται η πλέον αντικαρκινική βιταμίνη και δεν βρίσκεται στις επεξεργασμένες τροφές. Υπάρχει μονάχα σε μερικά φρούτα με πολύ μικρό ποσοστό. Ο βασιλικός πολτός είναι ένα πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα που θεωρείται από τους επιστήμονες ελιξίριο ζωής. Χρησιμοποιείται από τον άνθρωπο ως συμπλήρωμα διατροφής και ως φάρμακο για την συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα βιταμινών και για την πρόληψη σημαντικών ασθενειών.
Ενώνοντας τα τρία αγνά προϊόντα δημιουργήσαμε μια πρόταση στον καταναλωτή όπου μπορεί να δοκιμάσει το κρητικό μέλι με ένα φυσικό καρπό που μέχρι πριν ίσως να μην γνώριζε τις ιδιότητες του ή ακόμα και ότι είναι προς κατανάλωση. Το προϊόν μας "μέλι με πυρήνες βερίκοκου και βασιλικό πολτό" είναι μια ιδιαίτερη πρόταση που δεν προσφέρεται σε κανένα άλλο σημείο στον πλανήτη και συνδυάζει ιδιότητες τριών θρεπτικών και υγιεινών συστατικών!
Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός νέου προϊόντος που θα είναι χρήσιμο στον καταναλωτή, θα του προσφέρει στοιχεία απαραίτητα στην καθημερινή του διατροφή και συνάμα θα είναι προληπτικό και θεραπευτικό σε σημαντικές παθήσεις του ανθρώπινου οργανισμού.

Χορηγοί + Υποστηρικτές

Crazy Business Ideas. IST College

Υπό την Αιγίδα

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Γεύσης

Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές